Fotoclub Genemuiden is in 1974 opgericht door een twintigtal enthousiaste Genemuider amateurfotografen, welke graag kennis en ervaring deelden om zich zo verder te ontwikkelen.

Naast leden uit Genemuiden zijn er nu ook een heel aantal leden uit omliggende plaatsen.

Met elkaar verbonden door de passie voor fotografie.

We zijn een actieve club met de beschikking over een eigen studio. Op de maandagavond is er een clubavond. Er zijn 13 portretavonden met regelmatig een model. Daarnaast zijn er 13 avonden waar allerlei andere soorten en aspecten van fotografie aan bod komen. Dus de fotoclub Genemuiden is een breed georiënteerde club, die altijd open staat voor nieuwe ideeën.

Ook hebben we aan de hand van vooraf bepaalde thema’s  vier keer per jaar een expositie in het gebouw van Fytac aan de Julianastraat in Genemuiden. Verder brengen we elk jaar een clubblad uit. Naast tips en informatie over fotografie, bevat het blad de agenda voor het lopende jaar.

Kortom, de Fotoclub Genemuiden is een actieve club met enthousiaste leden, waarbij het plezier hebben in en de passie hebben voor fotografie voorop staat.

Is je interesse gewekt, neem dan gerust contact op.

Bestuur:

Voorzitter: