04. maart 2020
Dinsdag 31 maart starten wij met een basiscursus. In 4 avonden leert u de begin stappen van de fotografie. De datum's voor de geplande cursus zijn 31 maart, 7, 14, 21 april en de avonden starten om 19.30 uur. De kosten voor de cursus zijn €75,- Opgeven voor de cursus kan via info@fotoclubgenemuiden.nl
17. december 2019
Het is alweer tijd voor de laatste collectie foto's van 2019 bij Fytac in Genemuiden. Je waant je helemaal in de natuur met deze foto's van bomen in alle soorten en maten. Kom gerust eens langs en laat je verassen door onze fotografen.
07. september 2019
Er hangt weer een nieuwe collectie foto's bij Fytac in Genemuiden. Deze keer met als onderwerp het typisch Hollandse verschijnsel van het boerenleven. Wandel gerust eens binnen om de foto's te bekijken.
04. september 2019
We beginnen in september ook met het geven van workshops. Zo starten we 18 september met de workshop avondfotografie te Hattem. De workshop duurt 2,5 uur en de kosten zijn €50,-. Ook hebben we op 5 oktober een workshop landschapsfotografie in natuurgebied "De Dellen" duurt 2,5 uur en de kosten zijn €50,-. Mocht u meer informatie hierover willen kunt via contact een bericht naar ons sturen.
18. juni 2019
Er hangt bij Fytac weer een nieuwe serie foto's. Dit keer was het thema "Constructies". Er zaten weer veel mooie foto's bij om uit te kiezen. Bent u benieuwd naar de mooie foto's uit het thema Constructies neem dan gerust eens een kijkje bij Fytac!
18. juni 2019
Gisteren avond zijn we gezellig met de fotoclub op pad geweest naar Schokland. Hier was genoeg te doen voor iedereen, we hadden 2 modellen bij ons en kon je ook lekker foto's maken van de mooie omgeving. Kort om een geslaagde avond. Wilt u ook eens kijken wat wij allemaal doen op een clubavond wees welkom. Volgende week hebben we de laatste clubavond voor de zomerstop het is de bedoeling om lekker de natuur in te gaan.
05. maart 2019
Vandaag heeft fotoclub Genemuiden een nieuwe seriefoto's opgehangen met als thema creativiteit . Gewerkt is met zeer uiteenlopende hulpstukken ,zoals een glazenbol wierook staaf en water ballonnen en veel kleine hulpstukken , en het foto bewerken komt hier ook sterk naar voren.
27. januari 2019
Het was een geweldige happening bij de jaar voorstelling van Dancing Devotion die in samenwerking met de fotoclub in de Overtoom te Genemuiden is gehouden. Het thema was HANDEN hiervoor heeft de fotoclub een serie foto's gemaakt die door alle groepen in de uitvoering naar voren werden gebracht. De fotoclub was met een aantal leden de hele dag aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te geen , zie de kleine foto impressie.
15. januari 2019
Op zaterdag 26 januari heeft Dancing Devotion de midjaarsshow en dit jaar is het in samenwerking met de fotoclub. Er worden foto's van ons geëxposeerd en er zijn weer veel mooie dansen te bekijken. Zien wij jullie ook 26 januari in de Overtoom te Genemuiden?
09. januari 2019
Afgelopen maandag hebben we geëxperimenteerd met waterballonnen. Het was even oefenen om op precies het juiste moment te prikken en te klikken, maar als je het eenmaal had was het resultaat heel verrassend en heel leuk om te doen.

Meer weergeven

copyright fotoclub Genemuiden

De website wordt uiteraard regelmatig up to date gehouden.