20. maart 2023
Binnenkort starten we weer met een nieuwe basiscursus fotografie. Vind je fotografie interessant en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, geef je dan gauw op!

18. december 2022
Naast de gebruikelijke expositie bij Fytac is er nu ook een expositie van onze fotografen te bewonderen in 't Olde Stadhuus. Op uitnodiging van het Kunstgilde Genemuiden mogen wij hier sinds begin November 3 maanden exposeren. Afgelopen week zijn de foto's van de eerste expositieperiode vervangen door foto's met eigen werk van onze leden. De verscheidenheid aan interesses van onze leden weerspiegeld in de diversiteit van de foto's. Kom dus gerust even langs.
18. december 2022
Het is alweer tijd voor de laatste Thema expositie bij de Fytac van dit jaar. Het thema is dit keer: Ducky. Nee niet Donald, maar een badeendje. Deze heeft het hele jaar met onze fotografen mee gereisd. Sommige hebben dan ook flink wat van de wereld gezien. Dit heeft weer mooie foto's opgeleverd.
24. september 2022
Na de exposities met als onderwerpen Torens en Rood is he nu tijd voor het thema Doorkijkjes. Een bijzonder thema wat uiteraard ook weer bijzondere foto's heeft opgeleverd. Nu dus te zien bij Fytac Genemuiden aan het Havenplein 2.
21. december 2021
De laatste expositie van 2021 bij Fytac heeft als thema industrie. Een breed, maar ook uitdagend thema.
19. september 2021
Het is alweer tijd voor de volgende expositie bij Fytac. Naast de liefde voor de fotografie zijn onze fotografen ook grote dierenvrienden. Dit vraagt natuurlijk om een expositie. Vandaar dat je nu ook bij Fytac kunt genieten van mooie dierenfoto's.
13. juli 2021
Er hangt sinds kort weer een nieuwe expositie van onze fotografen bij Fytac in Genemuiden. Het thema is deze keer beweging. Een thema dat een grote diversiteit aan foto's heeft opgeleverd. Van artistieke foto's tot natuur- en sportfoto's. Dus als je in de buurt bent, neem gerust een kijkje.
21. maart 2021
Helaas kunnen we onder de huidige omstandigheden nog steeds geen clubavonden houden, maar een ding gaat nog wel nog steeds door. En dat zijn de exposities bij Fytac in Genemuiden. Er hangen weer mooie nieuwe foto's, nu met als thema: Tegenstelingen. Een thema dat weer voor veel creativiteit en variatie in foto's heeft gezorgd.
27. december 2020
Hopelijk kun je vanaf 16 januari de nieuwe expositie van Fotoclub Genemuiden weer bekijken bij Fytac in Genemuiden. Deze laatste expositie van 2020 heeft als thema: Straatfotografie. Onze fotografen en fotografes tonen hier beelden uit het dagelijks leven op straat en hebben weer voor een mooie variatie aan foto's gezorgd.
15. oktober 2020
n verband met de aangescherpte maatregelen omtrent het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten onze gezamenlijke clubactiviteiten tot 1-12-2020 af te gelasten. Uiteraard kunt u altijd informatie over onze club krijgen door even contact met ons op te nemen.

Meer weergeven