Expositie Fytac, Reflexie
16. juni 2024
Het is alweer tijd voor de tweede Fytac expositie van 2024. Deze heeft als thema Reflexie.

Expositie Fytac, Lijnenspel
07. maart 2024
Alweer tijd voor de eerste expositie van 2024. Ditmaal is als thema gekozen voor: Lijnenspel. Een ietwat abstract begrip, wat geresulteerd heeft een een grote variatie in foto's. Van kunstzinnig tot natuur en alles er tussenin.

Expositie Fytac, Kikkerperspectief
23. september 2023
Het is alweer tijd voor de derde expositie van 2023. Ditmaal zijn we aan het stoeien geweest met kikkerperspectief. Dit heeft niet specifiek met kikkers te maken, maar wel alles met het standpunt van waaruit gefotografeerd wordt.

01. juli 2023
Het is alweer tijd voor de zomerexpositie, ditmaal met als thema: dominante kleur. Zelden zorgde het selecteren van de foto's voor zoveel discussie. Wat is dominantie, wanneer is een kleur dominant? Kunnen wit en zwart ook dominant zijn, ondanks dat dit geen officiƫle kleuren zijn? Dit soort vragen zorgde voor veel gespreksstof en kritische noten. Maar uiteindelijk is het ook nu wederom gelukt om een mooie selectie te maken.
20. maart 2023
Binnenkort starten we weer met een nieuwe basiscursus fotografie. Vind je fotografie interessant en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, geef je dan gauw op!

18. december 2022
Naast de gebruikelijke expositie bij Fytac is er nu ook een expositie van onze fotografen te bewonderen in 't Olde Stadhuus. Op uitnodiging van het Kunstgilde Genemuiden mogen wij hier sinds begin November 3 maanden exposeren. Afgelopen week zijn de foto's van de eerste expositieperiode vervangen door foto's met eigen werk van onze leden. De verscheidenheid aan interesses van onze leden weerspiegeld in de diversiteit van de foto's. Kom dus gerust even langs.
18. december 2022
Het is alweer tijd voor de laatste Thema expositie bij de Fytac van dit jaar. Het thema is dit keer: Ducky. Nee niet Donald, maar een badeendje. Deze heeft het hele jaar met onze fotografen mee gereisd. Sommige hebben dan ook flink wat van de wereld gezien. Dit heeft weer mooie foto's opgeleverd.
24. september 2022
Na de exposities met als onderwerpen Torens en Rood is he nu tijd voor het thema Doorkijkjes. Een bijzonder thema wat uiteraard ook weer bijzondere foto's heeft opgeleverd. Nu dus te zien bij Fytac Genemuiden aan het Havenplein 2.
21. december 2021
De laatste expositie van 2021 bij Fytac heeft als thema industrie. Een breed, maar ook uitdagend thema.
19. september 2021
Het is alweer tijd voor de volgende expositie bij Fytac. Naast de liefde voor de fotografie zijn onze fotografen ook grote dierenvrienden. Dit vraagt natuurlijk om een expositie. Vandaar dat je nu ook bij Fytac kunt genieten van mooie dierenfoto's.

Meer weergeven