Fotoclub Genemuiden cursussen

Zo is onlangs gestart met een beginnerscursus fotografie, waar deelnemers vertrouwd gemaakt worden met de beginselen van het fotograferen met een spiegelreflex- of systeemcamera. Voorkennis voor deze cursus is niet noodzakelijk.

Wanneer u enthousiast bent geworden na de basiscursus en meer wilt weten over het hoe en waarom, volg dan de cursus voor gevorderden. Hierin wordt in de praktijk gebracht waarmee we in de basiscursus zijn begonnen en wordt u ook andere vaardigheden geleerd.

Ook wordt de cursus Fotobewerken gegeven. "Dit is een leuke cursus voor iedereen die wel eens foto's maakt", legt SCEG uit. "Of je dat met een spiegelreflexcamera, compactcamera of smartphone doet, maakt voor deze cursus niet uit. De cursisten leren in vijf avonden hoe foto's gearchiveerd kunnen worden en verschillende manieren van bewerken. Te denken valt aan compositie, bijsnijden en kleur."

Steeds meer mensen maken foto’s met hun smartphone. "Ook omdat je deze (bijna) altijd al bij de hand hebt en een fotocamera niet. Helaas is het resultaat nog niet altijd wat je ervan verwacht of gehoopt had. .

wanneer u vragen hebt over een onderwerp en daar meer over wilt weten, neem dan contact op met de fotoclub.. wij zullen dan bekijken of we daar een cursus of workshop voor kunnen ontwikkelen.

Voor informatie over de cursussen en de workshop, wanneer die gehouden worden en wat ze inhouden vindt u onder het tabblad blog, ook kunt u contact opnemen via het contactformulier.