07. oktober 2018
Op 10 september zijn we met lightpainting aan het werk geweest, van brandend staalwol tot het werken mer LED licht. Zoals je ziet zijn er mooie foto's gemaakt en dit zijn er nog maar een paar.
19. juni 2018
Maandagavond 11 juni hadden we een fotoshoot op het Engelsewerk te Zwolle, we hadden de beschikking over twee modellen. De avond is zeer prettig verlopen en veel plezier gehad. Hieronder een aantal foto's gemaakt door fotograaf Cor Visser. een van onze fotografen kon zich niet inhouden en moest in het wiel.
08. juni 2018
De laatste tijd zijn er veel vragen over straatfotografie, mag dit wel of niet, zeker na het ingaan van de AVG. Ik ben een artikel tegen gekomen op internet bij de Rooij fotografie wat hierover gaat en ik heb dit stuk op de website geplaatst bij "leuk om te weten", hier staat het als een PDF en kan en mag gedownload worden. Ik hoop dat er nu een stukje duidelijkheid is gegeven over straatfotografie.
07. juni 2018
Komende maandag 11 juni gaan we bij het Engelsewerk te Zwolle werken met een model. We beginnen daar om 19.30 uur. Heeft u belangstelling over wat we doen en hoe we gebruik maken van de omgeving in samenwerking met het model? Kom eens kijken, U bent van harte welkom.
24. mei 2018
Dit is het resultaat van de oefen portret avond. wij zijn die avond bezig geweest met de opstelling van de studioflitsers en welke resultaat zo'n opstelling geeft. we werken dan met een statisch model, alleen een hoofd. Het lichtplan is als volgt; witte achtergrond ,spot gericht op de witte achtergrond en het model wordt dan belicht met het reflecterende licht en een polystyreen reflectie scherm aam de voorzijde.
15. april 2018
Vanavond gekeken of hetgeen we hadden bedacht ook zou werken en dat was ook zo. Spelen met een bol waarin staalwol zit en dat aansteken, met dit als resultaat.
12. april 2018
Maandagavond 23 april gaan we naar Hattem voor het blauwe uurtje. Als we later gaan wordt het te laat want het blauwe uurtje is op die avond van 21.10 tot 22.02 uur. Hoe laat en waar exact wordt nog bekend gemaakt. Laat even weten als je meegaat.
11. april 2018
Maandagavond 16 april gaan we in de studio met macrofotografie aan de slag, dit is het maken van foto's op een hele korte afstand van het onderwerp, een bijzondere techniek in de fotografie. Hebt je interesse om eens te kijken hoe dit gaat, kom dan gerust bij ons binnen lopen. De avond begint om 19.30 uur en zal tot een uur of 10 duren.
11. april 2018
Maandagavond 9 april hebben we gewerkt met high- en lowkey fotografie, de resultaten zijn mooi en we hebben bereikt wat we wilden. Tevens zijn we aan het spelen gegaan met een bellenblaas apparaat wat ook een mooi resultaat gaf, soms was het model bijna niet meer zichtbaar doordat Roelof wel erg enthousiast was met het de bellenblaas machine. Een paar foto's van die avond.
27. maart 2018
maandagavond 9 april gaan we bezig met high key en low key. Voor die avond hebben we een model en we beginnen om 19.30 uur in de studio. Meer informatie over high en lowkey vindt u op de pagina "leuk om te weten".

Meer weergeven