07. september 2019
Er hangt weer een nieuwe collectie foto's bij Fytac in Genemuiden. Deze keer met als onderwerp het typisch Hollandse verschijnsel van het boerenleven. Wandel gerust eens binnen om de foto's te bekijken.
04. september 2019
We beginnen in september ook met het geven van workshops. Zo starten we 18 september met de workshop avondfotografie te Hattem. De workshop duurt 2,5 uur en de kosten zijn €50,-. Ook hebben we op 5 oktober een workshop landschapsfotografie in natuurgebied "De Dellen" duurt 2,5 uur en de kosten zijn €50,-. Mocht u meer informatie hierover willen kunt via contact een bericht naar ons sturen.
04. september 2019
De cursus fotografie in praktijk wordt gegeven in 6 avonden waarbij de nadruk ligt op de praktijk. We beginnen met een kort gedeelte theorie waarin tips en tricks worden gegeven voor wat we die avond gaan doen. Deze 6 avonden gaan we ons bezig houden met table top, compositie, avondfotografie, werken met de opzet flitser en studioflitsers. De laatste avond bekijken we elkaars foto's voor tips. De cursus wordt gegeven op 25 sept 2-9-16-23-30 okt. De prijs van de cursus is €90,-
18. juni 2019
Er hangt bij Fytac weer een nieuwe serie foto's. Dit keer was het thema "Constructies". Er zaten weer veel mooie foto's bij om uit te kiezen. Bent u benieuwd naar de mooie foto's uit het thema Constructies neem dan gerust eens een kijkje bij Fytac!
18. juni 2019
Gisteren avond zijn we gezellig met de fotoclub op pad geweest naar Schokland. Hier was genoeg te doen voor iedereen, we hadden 2 modellen bij ons en kon je ook lekker foto's maken van de mooie omgeving. Kort om een geslaagde avond. Wilt u ook eens kijken wat wij allemaal doen op een clubavond wees welkom. Volgende week hebben we de laatste clubavond voor de zomerstop het is de bedoeling om lekker de natuur in te gaan.
20. maart 2019
In de basiscursus leert u de instellingen van de camera en wat u hier mee kunt doen, we behandelen het diafragma, sluitertijd, ISO waarde, histogram, objectieven en we leren u iets over compositie. De cursus wordt gegeven in 5 avonden. Voor wie is deze cursus bedoeld: mensen die in bezit zijn van een spiegelreflex- of systeem camera. (geen compact camera). De cursus wordt op de volgende data gegeven 7-14-21-28 mei en 4 juni. De cursus begint om 19.30 tot 21.30. De prijs voor de cursus is €75,-
05. maart 2019
Vandaag heeft fotoclub Genemuiden een nieuwe seriefoto's opgehangen met als thema creativiteit . Gewerkt is met zeer uiteenlopende hulpstukken ,zoals een glazenbol wierook staaf en water ballonnen en veel kleine hulpstukken , en het foto bewerken komt hier ook sterk naar voren.
27. januari 2019
Het was een geweldige happening bij de jaar voorstelling van Dancing Devotion die in samenwerking met de fotoclub in de Overtoom te Genemuiden is gehouden. Het thema was HANDEN hiervoor heeft de fotoclub een serie foto's gemaakt die door alle groepen in de uitvoering naar voren werden gebracht. De fotoclub was met een aantal leden de hele dag aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te geen , zie de kleine foto impressie.
17. januari 2019
Op Dinsdag 29 januari start de cursus Fotografie in de praktijk. deze cursus wordt in 6avonden gegeven. De cursus is er op gericht u te laten kennis maken met verschillende fotografische technieken, zoals avondfotografie, het werken met de opzet flitser en het werken in de studio. Voor deze cursus zijner nog een aantal plaatsen vrij, max 5 cursisten, en u kunt zich opgeven door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl Nadere bijzonderheden kunt u...
15. januari 2019
Op zaterdag 26 januari heeft Dancing Devotion de midjaarsshow en dit jaar is het in samenwerking met de fotoclub. Er worden foto's van ons geëxposeerd en er zijn weer veel mooie dansen te bekijken. Zien wij jullie ook 26 januari in de Overtoom te Genemuiden?

Meer weergeven