20. augustus 2018
Voor de cursus die op 4 september start zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor bijzonderheden over de cursus zie het vorige blog en kijk bij cursus.
18. juli 2018
De cursus voor de gevorderde fotograaf wordt op volgende data gegeven 4-11- 25 sept. en 2-9-16 okt. De kosten voor de cursus zijn €90, informatie over de cursus kunt u vinden onder het tabblad cursus. https://www.fotoclubgenemuiden.nl/cursus U kunt u opgeven door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl
09. juli 2018
Vrijdag bereikte ons het trieste bericht dat ons lid Aleid Strieker is overleden. Wij wisten wel dat Aleid al langer ziek was maar dit bericht heeft ons verrast. Afgelopen woensdag is er nog bij hem een boeket bloemen gebracht namens de fotoclub, waar hij een grote liefhebber van was. Aleid was een groot sociaal bewogen man, actief clublid en secretaris wat voor onze club een groot verlies is. Wij wensen Ali en dochter veel liefde en kracht bij dit zware verlies.
29. juni 2018
Fotoclub Genemuiden e.o. start weer met nieuwe fotocursussen. In september begint de cursus voor gevorderde fotografie. Hierin wordt onder andere; table top, compositie, avondfotografie en het werken met diverse flitsers behandeld. Ook gaan we de theorie toepassen in de praktijk, dus naar buiten. Heeft u interesse of wilt u meer uit uw foto's halen? Kijk dan op onze website www.fotoclubgenemuiden.nl/cursus voor meer informatie en meld u aan. Dit aanmelden kan via het contactformulier op de...
19. juni 2018
Maandagavond 11 juni hadden we een fotoshoot op het Engelsewerk te Zwolle, we hadden de beschikking over twee modellen. De avond is zeer prettig verlopen en veel plezier gehad. Hieronder een aantal foto's gemaakt door fotograaf Cor Visser. een van onze fotografen kon zich niet inhouden en moest in het wiel.
16. juni 2018
Met trots mogen we mededelen dat; Een van onze leden een expositie heeft in het gemeentehuis van Hattem, georganiseerd door het kunstgilde Hattem. Wij van fotoclub Genemuiden zijn vereerd dat ze lid is van onze club. Een mooie expositie Monique! De expositie duurt nog de hele maand juni. https://eshuis.exto.nl/kunstwerken/264321045_Fotografie.html#.Wx6vPMInZoI
08. juni 2018
De laatste tijd zijn er veel vragen over straatfotografie, mag dit wel of niet, zeker na het ingaan van de AVG. Ik ben een artikel tegen gekomen op internet bij de Rooij fotografie wat hierover gaat en ik heb dit stuk op de website geplaatst bij "leuk om te weten", hier staat het als een PDF en kan en mag gedownload worden. Ik hoop dat er nu een stukje duidelijkheid is gegeven over straatfotografie.
07. juni 2018
Komende maandag 11 juni gaan we bij het Engelsewerk te Zwolle werken met een model. We beginnen daar om 19.30 uur. Heeft u belangstelling over wat we doen en hoe we gebruik maken van de omgeving in samenwerking met het model? Kom eens kijken, U bent van harte welkom.
07. juni 2018
Maandagavond 4 juni hebben de foto's uitgezocht voor de expositie bij Fytac waar ze 3 maanden hangen. Het thema was deze keer Bloesem, fruit en bloemen. welke foto's het zijn geworden, kijk even bij Fytac te Genemuiden. De foto's die er hingen waren van het thema Splash, deze foto's staan nu op de website onder de kop exposities.
29. mei 2018
Maandagavond 4 juni gaan we de foto's bekijken en tevens bepalen welke foto's hiervan worden afgedrukt. Het thema was dit kwartaal bloesem en fruit. ben erg benieuwd wat de college fotografen hebben gemaakt.

Meer weergeven