27. januari 2019
Het was een geweldige happening bij de jaar voorstelling van Dancing Devotion die in samenwerking met de fotoclub in de Overtoom te Genemuiden is gehouden. Het thema was HANDEN hiervoor heeft de fotoclub een serie foto's gemaakt die door alle groepen in de uitvoering naar voren werden gebracht. De fotoclub was met een aantal leden de hele dag aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te geen , zie de kleine foto impressie.
17. januari 2019
Op Dinsdag 29 januari start de cursus Fotografie in de praktijk. deze cursus wordt in 6avonden gegeven. De cursus is er op gericht u te laten kennis maken met verschillende fotografische technieken, zoals avondfotografie, het werken met de opzet flitser en het werken in de studio. Voor deze cursus zijner nog een aantal plaatsen vrij, max 5 cursisten, en u kunt zich opgeven door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl Nadere bijzonderheden kunt u...
15. januari 2019
Op zaterdag 26 januari heeft Dancing Devotion de midjaarsshow en dit jaar is het in samenwerking met de fotoclub. Er worden foto's van ons geëxposeerd en er zijn weer veel mooie dansen te bekijken. Zien wij jullie ook 26 januari in de Overtoom te Genemuiden?
09. januari 2019
Afgelopen maandag hebben we geëxperimenteerd met waterballonnen. Het was even oefenen om op precies het juiste moment te prikken en te klikken, maar als je het eenmaal had was het resultaat heel verrassend en heel leuk om te doen.
28. november 2018
Wij gaan op 29 januari 2019 starten met de cursus fotografie in de praktijk. In de cursus ga je in de praktijk werken. De cursus bestaat uit 6 avonden waarin we gaan werken met compositie, avondfotografie, werken met de opzet flitser, studiofotografie en op de laatste avond gaan we elkaars foto’s beoordelen. De prijs voor de cursus is €90,-. Opgeven voor de cursus kan door het invullen van het contactformulier op de website of een mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl
07. oktober 2018
Op 10 september zijn we met lightpainting aan het werk geweest, van brandend staalwol tot het werken mer LED licht. Zoals je ziet zijn er mooie foto's gemaakt en dit zijn er nog maar een paar.
19. juni 2018
Maandagavond 11 juni hadden we een fotoshoot op het Engelsewerk te Zwolle, we hadden de beschikking over twee modellen. De avond is zeer prettig verlopen en veel plezier gehad. Hieronder een aantal foto's gemaakt door fotograaf Cor Visser. een van onze fotografen kon zich niet inhouden en moest in het wiel.
08. juni 2018
De laatste tijd zijn er veel vragen over straatfotografie, mag dit wel of niet, zeker na het ingaan van de AVG. Ik ben een artikel tegen gekomen op internet bij de Rooij fotografie wat hierover gaat en ik heb dit stuk op de website geplaatst bij "leuk om te weten", hier staat het als een PDF en kan en mag gedownload worden. Ik hoop dat er nu een stukje duidelijkheid is gegeven over straatfotografie.
07. juni 2018
Komende maandag 11 juni gaan we bij het Engelsewerk te Zwolle werken met een model. We beginnen daar om 19.30 uur. Heeft u belangstelling over wat we doen en hoe we gebruik maken van de omgeving in samenwerking met het model? Kom eens kijken, U bent van harte welkom.
24. mei 2018
Dit is het resultaat van de oefen portret avond. wij zijn die avond bezig geweest met de opstelling van de studioflitsers en welke resultaat zo'n opstelling geeft. we werken dan met een statisch model, alleen een hoofd. Het lichtplan is als volgt; witte achtergrond ,spot gericht op de witte achtergrond en het model wordt dan belicht met het reflecterende licht en een polystyreen reflectie scherm aam de voorzijde.

Meer weergeven