18. juni 2019
Er hangt bij Fytac weer een nieuwe serie foto's. Dit keer was het thema "Constructies". Er zaten weer veel mooie foto's bij om uit te kiezen. Bent u benieuwd naar de mooie foto's uit het thema Constructies neem dan gerust eens een kijkje bij Fytac!
18. juni 2019
Gisteren avond zijn we gezellig met de fotoclub op pad geweest naar Schokland. Hier was genoeg te doen voor iedereen, we hadden 2 modellen bij ons en kon je ook lekker foto's maken van de mooie omgeving. Kort om een geslaagde avond. Wilt u ook eens kijken wat wij allemaal doen op een clubavond wees welkom. Volgende week hebben we de laatste clubavond voor de zomerstop het is de bedoeling om lekker de natuur in te gaan.
20. maart 2019
In de basiscursus leert u de instellingen van de camera en wat u hier mee kunt doen, we behandelen het diafragma, sluitertijd, ISO waarde, histogram, objectieven en we leren u iets over compositie. De cursus wordt gegeven in 5 avonden. Voor wie is deze cursus bedoeld: mensen die in bezit zijn van een spiegelreflex- of systeem camera. (geen compact camera). De cursus wordt op de volgende data gegeven 7-14-21-28 mei en 4 juni. De cursus begint om 19.30 tot 21.30. De prijs voor de cursus is €75,-
05. maart 2019
Vandaag heeft fotoclub Genemuiden een nieuwe seriefoto's opgehangen met als thema creativiteit . Gewerkt is met zeer uiteenlopende hulpstukken ,zoals een glazenbol wierook staaf en water ballonnen en veel kleine hulpstukken , en het foto bewerken komt hier ook sterk naar voren.
27. januari 2019
Het was een geweldige happening bij de jaar voorstelling van Dancing Devotion die in samenwerking met de fotoclub in de Overtoom te Genemuiden is gehouden. Het thema was HANDEN hiervoor heeft de fotoclub een serie foto's gemaakt die door alle groepen in de uitvoering naar voren werden gebracht. De fotoclub was met een aantal leden de hele dag aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te geen , zie de kleine foto impressie.
17. januari 2019
Op Dinsdag 29 januari start de cursus Fotografie in de praktijk. deze cursus wordt in 6avonden gegeven. De cursus is er op gericht u te laten kennis maken met verschillende fotografische technieken, zoals avondfotografie, het werken met de opzet flitser en het werken in de studio. Voor deze cursus zijner nog een aantal plaatsen vrij, max 5 cursisten, en u kunt zich opgeven door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl Nadere bijzonderheden kunt u...
15. januari 2019
Op zaterdag 26 januari heeft Dancing Devotion de midjaarsshow en dit jaar is het in samenwerking met de fotoclub. Er worden foto's van ons geëxposeerd en er zijn weer veel mooie dansen te bekijken. Zien wij jullie ook 26 januari in de Overtoom te Genemuiden?
09. januari 2019
Afgelopen maandag hebben we geëxperimenteerd met waterballonnen. Het was even oefenen om op precies het juiste moment te prikken en te klikken, maar als je het eenmaal had was het resultaat heel verrassend en heel leuk om te doen.
28. november 2018
Wij gaan op 29 januari 2019 starten met de cursus fotografie in de praktijk. In de cursus ga je in de praktijk werken. De cursus bestaat uit 6 avonden waarin we gaan werken met compositie, avondfotografie, werken met de opzet flitser, studiofotografie en op de laatste avond gaan we elkaars foto’s beoordelen. De prijs voor de cursus is €90,-. Opgeven voor de cursus kan door het invullen van het contactformulier op de website of een mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl
07. oktober 2018
Op 10 september zijn we met lightpainting aan het werk geweest, van brandend staalwol tot het werken mer LED licht. Zoals je ziet zijn er mooie foto's gemaakt en dit zijn er nog maar een paar.

Meer weergeven