fotowandeling Zwolle

Dit bericht kreeg ik binnen, voor de mensen die er belangstelling voor hebben.

Naam: Foto Hans Keuzekamp / Pim Dorst

E-mail: info@fotohanskeuzekamp.nl

Bericht: Beste,

Op zondag 14 oktober organiseert Foto Hans Keuzekamp, in samenwerking met Sony, een fotowandeling door Zwolle.
Tijdens deze fotowalk kunt u uitgebreid werken met de Sony DSC-RX10 IV. De fotowandeling wordt begeleid door Sony ambassadeur Gustav Kiburg. Gustav Kiburg is een zeer bekend natuurfotograaf. Hij fotografeert door heel Europa en is gek op het fotograferen van zeehonden en ijsvogels.
Hij gebruikt verschillende camera’s van Sony en kan u dan ook van alles vertellen over de bijzondere mogelijkheden die de Sony DSC-RX10 IV te bieden heeft. Voordat de wandeling aanvangt zal Gustav eerst een presentatie verzorgen.
Hierin zal hij vertellen over de kracht van de Sony DSC-RX10 IV, en ondersteunt dit uiteraard met zelf geschoten materiaal. Tijdens de wandeling beschikt u over een Sony RX10 IV, zodat u de mooiste platen kunt schieten.
Na een prachtige wandeling komen we terug in de winkel en zullen we nog even nabespreken onder het genot van een klein drankje. Tevens kunt u uw mooiste foto selecteren. Deze wordt dan gratis voor u geprint op 20x30cm. De wandeling wordt gehouden op zondag 14 oktober om 12:00 uur. Rond 16:00 uur eindigt het programma.
Het ticket kost € 15,00. Na deelname zult u een Foto Hans Keuzekamp cadeaubon ontvangen waarmee dit bedrag gecompenseerd wordt. Graag hoor ik of u en andere leden van uw fotoclub interesse hebben in deelname aan deze wandeling. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet, Pim Dorst Foto Hans Keuzekamp